Rouwverwerking

Het verlies van een geliefde is een van de meest uitdagende ervaringen die we in het leven kunnen tegenkomen. Rouwen is een persoonlijk en emotioneel proces. Ik sta klaar om je te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd en bied een veilige ruimte waarin je je emoties kunt uiten en je pijn kunt delen. 

Door middel van mijn intuïtie en verbinding met het spirituele rijk kan ik je helpen om contact te maken met je geliefde die is overleden. Ik kan boodschappen, inzichten en bevestigingen doorgeven die kunnen bijdragen aan het helingsproces en je helpen om een gevoel van vrede en verbondenheid te ervaren.

Daarnaast bied ik ook ondersteuning bij het omgaan met de verschillende fasen van rouw, zoals ontkenning, woede, verdriet en uiteindelijk acceptatie. Ik kan je helpen om de emoties die naar boven komen te begrijpen en te verwerken en ik bied handvatten en technieken aan om je veerkracht te versterken.

Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen als je ondersteuning nodig hebt bij rouwverwerking. Samen kunnen we een pad van heling bewandelen, waarin ik je zal begeleiden, luisteren en ondersteunen terwijl je je weg vindt naar het omarmen van je verlies en het herstellen van innerlijke vrede.

Vergoedingen

Onze behandelingen vallen onder energetische therapie. Informeer bij ons of u recht heeft op een eventuele vergoeding.