Reviews

Wat klanten mij vertellen

5/5

“Al ruim een paar jaar kom ik af en aan bij Carolien. Vanaf het begin tot aan de dag van vandaag, weet ze me steeds opnieuw te raken met haar brede spectrum van talenten. Ze weet precies wat nodig is en is zo vol compassie, dat zelfs haar in de ogen aankijken al helend is voor me. De sessies, steeds weer anders, hebben er aan bijgedragen dat ik verlost ben van een auto-immuunziekte, dat ik mijn lijf kan liefhebben en zelfs met mijn lijf leer communiceren. Carolien is een healer van het hoogste niveau en ik ben dankbaar voor alles wat ze voor en met me gedaan heeft, nog doet en nog gaat doen.”

-Jantje

5/5

“Mijn zoon van 22 jaar is nu drie keer bij je geweest en hij komt rustig en enthousiast bij je vandaan. Hij is heel blij met je. Zodanig dat ik je vraag; wil je mij ook helpen?”

-Anita

5/5

”Carolien is een lieve vrouw die mij en mijn gezin al jaren heeft geholpen met verschillende dingen. En kom er nog steeds met veel plezier. Om dingen te begrijpen wat op spirituele vlak. Steeds meer duidelijkheid. Dank je wel.”

-Danielle

5/5

”Ik wil je nogmaals zeggen dat ik het heel fijn vindt dat ik bij jou mag komen. Ik heb heel veel aan je.”

-Mireille

5/5

“Ze komt meteen tot de kern, is een heel warm, lief en gezellig persoon en kan een connectie leggen tussen emotionele en fysieke pijn. Dankjewel Carolien voor alles.”

-Daphne

5/5

”Je doet erg mooi en betekenisvol werk.”

-Madelief

5/5

”Carolien is een heel deskundige, zachte en krachtige vrouw die mij de afgelopen jaren met veel levensvraagstukken steeds dieper in verbinding met mezelf heeft gebracht.”

-Aloeen Petra

5/5

“Ik voel niks van wat je doet en snap er soms ook niks van, maar ik WEET wel dat jij een grote bijdrage hebt gedaan in hoe het nu in mijn leven is. Ik vertrouw jou.”

-Jeroen

5/5

Carolien is een lieve zachtaardige vrouw. Ze verkolmt je hartelijk, voelt je gelijk thuis.  De banken zijn heerlijk en ontspannen om tot jezelf te komen met fijne zachte muziek. Ik ben ook samen met mijn bijzondere dochter geweest. Dit was een hele bijzondere ervaring. Mijn dochter doet  het sindsdien heel goed. Dan doe ik het ook goed. ❤️

Willemien