Kinderen

Ik begrijp dat kinderen unieke behoeften hebben en dat ze soms uitdagingen kunnen tegenkomen op verschillende gebieden van hun leven. Of het nu gaat om huilbaby’s, driftbuien, gedragsproblemen, concentratieproblemen, druk gedrag, problemen met de ik-ontwikkeling, begrijpen van je kind, leerproblemen of andere moeilijkheden, ik ben er om ondersteuning te bieden op een dieper niveau.

Ik maak verbinding met de energie en de innerlijke wereld van het kind. Daarbij werk ik samen met ouders en verzorgers om een dieper inzicht te krijgen in de specifieke behoeften van het kind en om de oorzaken van de problemen te identificeren. Daarnaast bied ik ook begeleiding en advies aan ouders en verzorgers. Het is hierin namelijk erg belangrijk om je kind te begrijpen en effectief met hen te communiceren, om vervolgens een diepere verbinding met het kind op te bouwen. Hierbij streef ik naar het creëren van een evenwicht tussen lichaam, geest en ziel, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en groeien.

Als je merkt dat je kind worstelt met bepaalde problemen, nodig ik je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we werken aan het vinden van oplossingen en het bevorderen van het welzijn van je kind.

Vergoedingen

Onze behandelingen vallen onder energetische therapie. Informeer bij ons of u recht heeft op een eventuele vergoeding.

Carolien over een dreumes

”Een prachtige dreumes was ineens bang voor liften als moeder met hem en buggy en ander kindje eerst een donkere lift ingingen en even later ook andere liften. Wat speelt er. Via moeder gaf de dreumes innerlijk aan dat het bespreken en geruststellen nodig is. Beginnen erover thuis en thuis in donkere kamer oefenen en dan door. De eerste x dat moeder met dreumes, buggy en kind opnieuw in de lift ging, dacht moeder “ dat kan niet zo eenvoudig zijn”,  want het werkte. “ nu is het gewoon zo, het is geen probleem meer”! Wondere wereld. Ieder kind zijn eigen kracht en mogelijkheden.”